کد مطلب: 114219
بدترين کابوس نتانياهو چيست؟
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 813

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه " پرس تي وي"  ؛  گوردون داف مفسر سياسي و سردبير ارشد نشريه "و ترنزتودي" از سفر آينده باراک اوباما به سرزمين هاي اشغالي تحت عنوان بدترين کابوس نتانياهو ياد کرده است زيرا دستور کار اوباما درخواست پايان اشغال کرانه باختري است.
 
اين تحليل گر مسائل سياسي مي نويسد، بدترين کابوس براي حکومت استبدادي نتانياهو فرا رسيده است يعني سفر رئيس جمهور باراک اوباما(به سرزمين هاي اشغالي) با يک دستور کار براي گفتگو درباره پايان اشغال کرانه باختري ، منطقه اي که قرار است تا سال 2014 کشور مستقل فلسطين باشد . علت اصلي اين تصميم رئيس جمهور آمريکا که پس از مشورت با سران دموکرات کنگره از جمله جان کري و چاک هاگل اتخاذ شده در اصل مسائل اقتصادي است.
 
ديگر لابي آيپک نمي تواند با قلدري و باج خواهي از سياستمداران آمريکا، تداوم سياست خارجي پيش بيني شده براي تقويت تل آويو و به قيمت تضعيف اوضاع امنيتي و اقتصادي آمريکا را پيش ببرد. حالا اين خود نتانياهو است که نمي تواند يک دولت حاکم ائتلافي را گرد هم آورد.
 
تمرکز دوجانبه سياست خارجه آمريکا به روي شرق دور و آفريقا غير ممکن شده است مگر آن که يک صلح فلسطيني برقرار شود و روابط با ايران تثبيت شده باشد و تحريم هاي عليه ايران را لغو کند. 
            
 176 راي موافق در مقابل 6 راي مخالف در مجمع عمومي سازمان ملل متحد در روز 4 دسامبر سال 2012 براي صدور قطعنامه اي جمع آوري شد که خواستار بازرسي از تاسيسات هسته اي رژيم صهيونيستي شده و ايالات متحده را در وضعيتي غير قابل دفاع قرار داد . اطلاعات اخير اکنون تاييد کرده اند که اسرائيل نه تنها زرادخانه هسته اي غيرقانوني در اختيار دارد بلکه شخص نتانياهو را با يک حلقه جاسوسي در داخل آمريکا که مسئول سرقت هسته اي و انتقال غيرقانوني آن ها به اسرائيل در ارتباط دانسته است .
 
ورلد تريبون به نقل از منابع اسرائيلي نوشتند اوباما به روشني به نتانياهو اعلام کرده که هدفش از اين ديدار تنها گرفتن عکس يادگاري نيست، بلکه گفتگو در مورد ايران و يک کشور فلسطيني است . اکنون نتانياهو با سخت ترين نبرد سياسي دوران فعاليت خود مواجه است .  با وجود تمديد دو هفته اي مهلت تشکيل دولت از سوي شيمون پرز، نتانياهو نتوانسته است يک دولت ائتلافي را دور هم جمع کند.
 
مشکل اصلي و سد راه نتانياهو پيدا کردن احزاب سياسي  است که مايل به تخريب شهرک هاي يهودي نشين در کرانه باختري باشند ، درحالي که  بيش از نيم ميليون يهودي به طور غير قانوني بر روي اين سرزمين تحت اشغال نظامي زندگي مي کنند.
 
قضيه ماموريت اوباما‌ براي اولين بار توسط ورلد تريبون مطرح شده اما اين گزارش پايه و اساس معتبري نداشت تا اين که روزنامه صهيونيستي يديعوت آحارنوت‌ نيز خود اين خبر را مخابره کرد.
در واقع در روزنامه‌هايي مانند واشنگتن پست چنين گزارشي وجود نداشت و نيويورک تايمز نيز با گزارش اين سفر، سفر آتي رئيس جمهور آمريکا به سرزمين هاي اشغالي را به منظور اطمينان دادن به نتانياهو مطرح کرده است . در روزنامه‌هاي انگليسي نيز هيچ خبري نه از سفر آينده اوباما به تل آويو وجود داشت و نه از کاهش بودجه نظامي آمريکا .
 
با اجراي کاهش 46 ميليارد دلاري بودجه پنتاگون در هفته جاري به دليل برنامه هاي رياضت اقتصادي، کمک‌هاي نظامي آمريکا به کشورهاي خاورميانه مانند اردن، مصر و رژيم صهيونيستي کاهش خواهد يافت . در واکنش به اين خبر ايهود‌‌ باراک‌ وزير دفاع رژيم صهيونيستي براي گفتگو با هاگل‌ وزير دفاع آمريکا _ همان وزيري که باراک‌ سعي کرد مانع تاييد او از سوي کنگره شود _ به واشنگتن سفر کرد.
 
"اورن" سفير رژيم صهيونيستي و جاسوس ارشد سابق اين رژيم گفته است : سفارت هنوز  نمي‌داند ميزان کاهش چقدر خواهد بود ،‌ کمک به اسرائيل در بودجه فدرال گنجانده شده است چون اين بودجه کم شده، بنابراين کمک به اسرائيل هم مي‌تواند کاهش يابد. هاگل اعلام کرده است ناو " يو اس اس هري ترامن"  به خليج فارس اعزام نخواهند شد.به اين ترتيب آمريکا فقط يک ناو در خليج فارس خواهد داشت، يعني کاهش 50 درصدي نيروها در منطقه.
 

کاهش بيشتر بودجه نظامي شامل پايان تمام آموزش هاي نظامي، بجز نيروهاي مستقر در افغانستان، خواهد بود.

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html